Monday, February 15, 2010

Valentine's Day.

Dagen som jag ärligt talat inte brukar göra mycket mer annat än att ligga hemma och kolla på Bridget Jones med en fet glasskartong i handen och en godisskål till höger. Deprimerande kanske, men så kan det gå när man är utan pojkvän. Förra året var i alla fall lite annorlunda, då var vi på singelparty i Coogee innan vi drog en taxi till World Bar och blev askalas i regnet.

Och det blev ingen dejt i år heller, lite konstigt kan man ju kanske tycka när det faktiskt fanns både en och en annan potentiell lösning på det lilla problemet, men icke. Istället blev det tjejmiddag med Felicity och några andra single ladies på Hugo's. Pizza, sangria och bellini's.

Lite senare på kvällen kom Alicia och vi drog vidare till Moulin Rouge och dansade till Bart B More som uppenbarligen spelade lite sådär halvt okänt. Nederländsk DJ som är helt off his head. Apple. Kalas tyckte vi. Rullade ut därifrån när allt annat var stängt och det enda alternativet är att gå på strippklubb. Och okej att gå dit om allt annat är stängt och man inte vill gå hem riktigt än, bara för musikens skull och för att det finns drinkar ungefär - men inte okej att folk faktiskt går dit som par på Alla Hjärtans Dag och sitter längst fram och tjoar. Big no no! Jag och Alicia höll oss i bakgrunden och satt mest och pratade. Stannade inte alltför länge, utan gick hem för några timmars sömn.

Summan av kardemumman - det var ändå en lyckad Alla Hjärtans Dag för var det var. Spenderade i alla fall den med människor jag trivs med. Payback på missade dejter dock! Tjing.

No comments: