Tuesday, December 08, 2009

Baywatch Staff Party.

Söndagens staff party som sagt. Bananza! Helt jäkla galet. Möttes upp vid Fortune of War nere i The Rocks. Alla utklädda till tänderna. Mission: blåsa upp våra "livbojjar" och socialdrinka lite tills båten skulle ta oss ut i Sydney Harbour. När klockan började närma sig lite efter noon traskade vi ner till Circular Quay och the docks nere vid Operahuset för att hoppa på båten som inte kom i tid. Så där stod vi, cirkus 300 "lifeguards", och lattjade medan alla turistas nere i området antagligen undrade vad fan vi höll på med.



















Finally on the boat - let's get the party started! Cruisade runt i hamnen med båten, socialiserade oss lite överallt, lower deck, mid deck, top deck, wherever.  Stannade i Northwood och kirrade lunch. Fortsatte socialisera. Bästa underhållningen? Jollarna som INTE kunde hålla sig uppe. Måste vara jättekul att ligga och plaska runt i vattnet där det eventuellt finns en och annan haj och inte få upp sin jolle under sina febrila försök när det ligger en båt med 300 pers ombord precis jämte där alla (!) står och skriker alternativt asgarvar åt stackarn i vattnet. Sure, we looked like lifeguards, but we ain't gonna save you ungefär. Too entertaining for that.










Sedan fortsatte färden genom hamnen och festen likaså. Började åka åt andra hållet medan alla satt och pratade, drack, dansade osv. Poängen var att vi skulle gått i land vid Shark Bay och lekt lite, men så blev det inte - så vi åkte dit och lade till ankaret utanför, men stannade kvar på båten och latchade, innan vi började bege oss tillbaka till Circular Quay. Men bara för att klockan var 7 pm och vi gick av båten var inte festen slut för det. That was only the beginning..









Alla traskade upp till The Republic som är en av barerna/klubbarna som var med på personalfesten och fortsatte ösa hela natten lång. Josh och Luke dök upp och scratchade lite, antagligen väldigt glada över att de faktiskt fick komma på efterfesten när de hade blivit tvärnekade att följa med på båten. Musiken pumpade och visselpiporna gick varma. Och så höll det på tills folk var tvungna att faktiskt gå och jobba. Sjukt lyckad dag/kväll/natt i alla fall. Mina jobbarkompisar är de skönaste någonsin och jag ångrar inte en sekund att jag började jobba på Ryan's Bar. Right in time for the Christmas Party. Boo yah!








No comments: